Min båltale til Skt. Hans 2012

By | 23/06-2012
Farvel frihed
Farvel frihed

Lige nu er det lørdag d. 22. juni 2012, Skt. Hans!

For præcist en uge siden var det sidste frist for at sætte skatteminister Thor Mögers SKAT-lovforslag L170B til folkeafstemining.

Det lovforslag giver medarbejdere hos SKAT ret til at trænge ind på din og min private grund, alene baseret på mistanke, og udelukkende for at kontrollere, om der udføres sort arbejde.

End ikke politiet har de beføjelser, hvis de har brug for at undersøge om der foretages udlovlige aktiviteter på en privat grund, så skal de først have en retskendelse fra en dommer.

Det er i mine øjne et klar brud på de frihedsrettigheder, som du og jeg har fået af dette lands grundlæggere da de skrev grundloven, for i §72 står der:
Boligen er ukrænkelig. Husundersøgelser, beslaglæggelse og undersøgelse af breve og andre papirer samt brud på post-, telegraf- og telefonhemmeligheden må, hvor ingen lov hjemler en særegen undtaglse, alene ske efter en retskendelse.

Det her handler ikke om at en eller anden skattesats skal sættes op, eller om en afgift skal hæves eller hvad maksimalvægten er for et køretøj inden det bliver betragtet som en lastbil. Det her er markant anderledes, det handler om din og min grundlovssikrede frihedsrettighed, der tidligere betød, at du og jeg kunne sige, at samfundet stopper bag ved vores havelåge. Det repræsentative demokrati vælger at tilsidesætte principperne om et retssamfund, ene og alene fordi staten har brug for at få kradset flere penge ind – for staten fattes penge.

Din og min frihed er åbenbart ikke på mode mere

Din og min frihed er åbenbart ikke på mode mere, de politikere vi har stemt ind i folketinget for at repræsentere os, udhuler i stedet lige så stille vores frihed, bid for bid, så vi helst ikke opdager det, og denne gang er det så for at kunne kradse flere penge ind til statskassen.

Inden jeg går videre så vil jeg godt lige vende tingene lidt.

 • Hvis nogen bryder ind i mit hus mens jeg er på ferie og stjæler min kones smykker, vores fjernsyn og evt. kontanter vi måtte have liggende, så er er moralsk forkert og vi kalder det tyveri og det er strafbart.
 • Hvis tre personer ruller en ung mand en sen aften hvor han er på vej hjem fra byen og stjæler hans penge, så er det tyveri og strafbart, det kan endda være at der er sket personskade på den unge mand, det er også strafbart.
 • Hvis et forsikringsselskab med mange hundrede ansatte lægger et fiktivt gebyr på alle deres kunders fakturaer, så snyder de deres kunder, for kunderne betaler her for en ydelse de ikke har fået, det er også strafbart.
 • Hvis en bank med mange tusinde ansatte bliver taget i at have foretaget afrundinger af en masse pengetransaktioner til fordel for banken, så er det også tyveri og strafbart.

Det er lige meget hvor stor gruppen er, om den er på 1, 3, 10, 250, 10.000 eller 156.741, hvis de stjæler andres folks penge eller private ejendele, så er det tyveri.

UNDTAGEN, hvis gruppen nærmer sig ca. 5.580.516 for så er der tale om staten, og her kan 51% stemme sig til at der bliver indført lovgivning der tager pengene fra de andre 49%.

Nu vil de fleste sige, NÆH HOV, det her er jo “fællesskabet” og vi skal have penge til sundhed, skoler, overførselsindkomster, politi, domstole, forsvar etc. Men sat på spidsen det ændrer ikke på, at det rent principielt og moralsk er lige meget om tyven hedder Bent, Lone, Grosen eller “Fællesskabet” – en tyv er en tyv.

Og igen sat på spidsen, hvis jeg stjæler penge fra andre og det bliver opdaget så bliver jeg dømt og straffet. Men hvis jeg til gengæld ikke ønsker at fællesskabet skal stjæle de penge jeg har tjent og gør hvad jeg kan for at gemme dem, så er jeg den kriminelle og kan risikere at blive dømt og straffet.

Prins Johns inkassatorer fri ret til vores private ejendom

I sin desperation efter at kradse flere penge ind til staten, så har Prins John nu givet sine inkassatorer ret til at trænge ind på vores private ejendom, for at se om der er flere penge han kan kradse ind, her kan vi ikke længere være sikre på at kunne være helt alene og privat, dine og mine grundlovssikrede frihedsrettigheder er nu tilsidesat.

Der er faktisk en åbning i vores grundlov, som giver mulighed for at eksempelvis grove overgreb på din og min frihed kan sendes til folkeafstemning. Det kræver at 60 af folketingets medlemmer ønsker det. LA var klar, K var klar DF var klar. De kunne sammen mønstre 39 stemmer, så det kunne ikke sendes til folkeafstemning uden at Venstre også er med. Men det ville Venstre desvørre ikke. Venstre der kalder sig Danmarks Liberale Parti.

Farvel solidaritet

Jeg er SÅ færdig med at være solidarisk med det her land, som skaffedyr bliver man plukket i tånhøj skat, betaler tårnhøje afgifter, og politikerne skalter og valter med min frihed som det passer dem bedst.

Der var engang hvor jeg følte jeg skulle være med til at bære på dette lands byrder, men det er jeg færdig med! Hvad er det staten gerne vil have fra mig, jo det er mine skattekroner, men det er så vidt det er muligt og lovligt – slut nu.

Hvis I socialistiske politikere tager min frihed fra mig fordi I fattes penge til alle jeres projekter, så bliver jeg nu civil ulydig og gør alt hvad jeg kan for at I får så få af mine penge som muligt.

Det bedste våben jeg har, og du har, er at gøre som min familie, nemlig at vi fortager 98% af vores dagligvarekøb i Tyskland, jeg får min bil serviceret billigt i Tyskland, jeg bruger tandlægen i Tyskland, jeg køber hunde og kattemad i Tyskland. Jeg lægger nu alle mine afgiftskroner i Merkels statskasse med god samvittighed.

Når I politikere vælger at tilsidesætte min frihed, så må I politikere finde jer at jeg tilsidesætter jeres frihed til at bruge mine potentielle afgiftskroner på alle jeres projekter

Og jeg vil fra nu af opfordre alle andre at gøre det samme. Og der er iøvrigt også noget at spare skal jeg hilse og sige, og det der er sparet, er tjent og det det der er brugt gavner ejerne af tyske butikker, deres ansatte og Angela Merkels statskasse. Socialisterne på Christiansborg får i dag kun en brøkdel af de afgiftskroner jeg tidligere lagde i statskassen

Civil ulydighed

Jeg overvejede at lave en forening der skulle samle penge ind til at stævne staten for brud på grundloven. Men det har jeg droppet, jeg tror det er laaaangt mere effektivt at opfordre til civil ulydighed og til lovligt at forhindre at pengene havner i socialisternes pengekasse til alle deres projekter.

Eet må vi lære, at alt, hvad der står i Loven i og for sig ikke er Frihedens Værn.
Eet må vi lære, at kun det årvågne Folk kan værne om Friheden.
Eet må vi lære, at kun – der – står Friheden sikkert, hvor Folket stadig holder Vagt over den.

D.G. Monrad (1811-1887)

2 thoughts on “Min båltale til Skt. Hans 2012

 1. Martin

  Som nævnt før, er jeg ikke enig med dig i at det er et brud på grundloven, eftersom det jo også står i paragraffen du nævner: “hvor ingen lov hjemler en særegen undtaglse”.

  Men derfor er jeg nu stadig meget kraftigt imod den lov der er vedtaget, og jeg frygter da for hvad det næste mon bliver. Indgang i hjemmet, “bare lige for at tjekke”?

  Mht. at handle ved grænsen, så ja, det burde man sgu næsten. Et eller andet sted er jeg helt med på den, men på den anden side er jeg også i tvivl om det har nok effekt til overhovedet at gøre en forskel – det værste er jo næsten hvis det har så lidt effekt at regeringen ingenting gør ved at mange grænseshopper, men at det samtidig har så meget effekt på de danske butikker og ansatte at de bliver nødt til at fyre folk. Jeg har ingen anelse, men i sidste ende er det vel pengene der tæller, for vi skal jo holde os i live, og hvis det gøres ved at spare på dagligvarerne ved at handle ved grænsen, ja så er det jo det vi hver især må gøre.

  På grænseguiden.dk er der også adskillige undersøgelser hvor de tjekker hvad de forskellige ting koster ved grænsen, og det er faktisk overraskende at se hvor meget der er at spare på mange ting – ikke kun øl og sodavand!

  Reply
  1. Voluntarist

   Hej Martin

   Tak for din kommentar.

   Det vigtigste er at du er imod og at også du mener at politikerne skalter og valter med vores frihed.

   Mange begge små gør stor å, og jo mere du selv gør, desto mere påvirker du både statskassen og dem omkring dig, som ikke kan undgå at se og høre om hvorfor du handler ved grænsen og hvor meget man kan spare. Det er helt utroligt hvad man kan spare.

   Når vi handler ved grænsen så køber vi for to måneder af alt hvad vi har brug for. Det eneste vi så bagefter køber i Danmark er groft sagt frugt/grønt og brændstof. Ikke mere.

   Vi skal købe allergivenlig med (nul gluten og nul mælk), så vores køb er lidt dyrere end for alm. indkøb. Men vi køber for ca. 8.000,- på en tur. Her er for to måneder. Derefter køber vi frugt/grønt og brændstof for ca. kr. 1.000 – 1.500. Så det er ca. kr. 8.000/2 + 1.500 = kr. 5.500,- per måned i husholdning + brændstof. Før brugte vi > 8.000 per måned når vi handlede alt i Danmark.

   Hvis du laver en kort beskrivelse af grænseguiden, så vil jeg gerne lave et afnit herom i bunden af denne side med billed + link til jer. Det vil være yderst relevant for alle der læser dette indlæg.

   Hvis det har interesse, så mail tekst og evt. billede til mig på grosen@grosen.com

   Med frihedshilsen
   Grosen

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.