Alternative nyhedskilder

Her er den oversigt over alternative nyhedskilder som jeg lytter til næsten dagligt.

Propaganda

Hold op med at lade dig blive “programmeret” hver eneste dag ved at se på propaganda fra Main Stream Medier som CNN, MSNBC, CNBC, ABC i USA, BBC i UK, DR og TV2 i Danmark osv. De kontrollerer dit narrativ, og de gør det på to måder.

 1. De fortæller ikke sandheden, men fortæller dig løgne/propaganda
 2. De ignorerer at rapportere vigtig information til dig

Første skridt: Sluk din TV og afbestil dit kabel TV (og spar valuta).

Få sandheden fra alternative medier (borgerjournalister/forskere), der har vist sig i mange år at være kilder med solide kilder. Vi sigter mod at linke til deres alternative platforme. Dvs. Ikke Twitter, Ikke Facebook, Ikke Instagram, Ikke YouTube.

SGT Report:

Drevet af en fyr i USA ved navn Sean. En blanding af interviews og korte rapporter.

Mark Dice:

Politisk analytiker og forfatter til flere bøger. Sjældne interviews, primært korte videoer der rapporterer om aktuelle begivenheder, hvor han både rapporterer og gør grin med den vanvittige venstrefløj og den politiske korrekthed.

USA Watchdog – Greg Hunter

Drevet af Greg Hunter, en tidligere MSM journalist der har arbejdet for bl.a. CNN og ABC. Forlod MSM og startede for sig selv. Han interviewer mange interessante mennesker, og næsten hver fredag producerer han en opsummering om, hvad der er sket i den foregående uge.

The Salty Cracker:

En fyr i USA der bevarer vigtige nyhedsklip, laver videoer om relevante emner (ofte max 10 minutter) og laver live streams (ca. 2 timer). Han gør dette, men bakkes op af sin kone (Salt Queen). The Salty Cracker giver dig både relevant information og pakker det ind i sin store energi og gode humor – der giver dig håb og får dig motiveret – til at blive en digital soldat og en del af The Salty Army – kæmper for frihed.

Styxhexenhammer666:

Styxhexenhammer666 er en amerikaner der i øjeblikket bor i Holland. Han lægger videoer ud på mange forskellige alternative video platforme, hvor han dækker mange relevante emner – blandt andre relateret til den aktuelle politiske og kulturelle situation – især i USA. Her er en liste over nogle af de seneste emner han har dækket:

Biden beslutter vanvittigt at søge føderale skatteforhøjelser under en økonomisk nedtur. Nogle refleksioner om hollandsk politik af en amerikaner i Amsterdam. Migrantfaciliteter overvældet, da Bidens indvandringsplaner tilbagevirkede. Vi må aldrig tilgive politikere, hvis lockdowns har beskadiget vores ungdom så slemt. Totalitarister ønsker at holde Nationalgarden i Washington DC på ubestemt tid.

Styxhexenhammer666 er på følgende platforme:

Vincent James (The Red Elephants):

Vincent James er en amerikaner der typisk dækker emner relateret til den aktuelle politiske og kulturelle situation i USA. Du kan finde ham her:

Mike Adams – Health Ranger:

Mike Adams optræder også på mange andre alternative medier, samt at han er vært for sin egen Health Ranger show. Mike Adams har gode kilder og stor viden om følgende emne:

Hvordan man bliver sundere og booster sit immunforsvar ved at spise sundt og tage sunde vitaminer, mineraler og andre kosttilskud. Han har også stor indsigt i Sars-Cov-2 / Covid-19 og de potentielle risici folk løber, hvis de vælger at få en eksperimentel mRNA-behandling mod denne virus (disse er IKKE traditionelle vacciner).

Han ved også om eliternes planer for NWO, han ved om økonomi og om global politik.

Mike Adams var en af de allerførste personer der blev forbudt online på større søgemaskiner platforme, video platforme (som YouTube) og sociale medier (som Twitter og Facebook) – hvilket – i min mening – er et massivt signal om, at Mike Adams er en god kilde til sandhed og fakta.

Læs venligst Mike Adams hele profil og historie her.

Du kan finde Mike Adams på digitale platforme, han selv har bygget:

Dave Janda – Operation Freedom

David H. Janda, M.D har praktiseret ortopædisk kirurgi i 27 år, han er en ekspert inden for offentlig politik, f.eks. om hvordan man forebygger skader eller undgår at blive syg. Han er også vært for en talkshow på radioen samt online.

Når jeg lytter til Dave Janda, er det både på hans eget show Operation Freedom – samt når han bliver interviewet på andre gode alternative mediekanaler. De emner jeg specielt kan lide at høre Dave Janda dække, er om Deep State – bakket op af hans mange kilder. Derudover emner der vedrører Covid-19 på grund af hans baggrund som M.D. og som ekspert inden for offentlig politik.

G. Edward Griffin

G. Edward Griffin er forfatter til mange bøger, han har også produceret dokumentarfilm og han er stifteren af netværket Freedom Force International.

Et af de emner han har arbejdet med i dybden og som har min særlige interesse, er monopoliserede gældsbaserede monetære systemer som The Federal Reserve (dvs. USA’s centralbank) og Fractional Reserve Banking (privat kommerciel bankudlån). Han har dækket disse emner i sin bog med titlen: “The Creature from Jekyll Island”.

‘Freedom Force International‘ er et netværk af mænd og kvinder (undskyld, men der er KUN to køn) fra hele verden, der har bekymringer om den massive tab af vores friheder og stigningen i regeringens magt.

Læs venligst mere om G. Edward Griffin her.

 • Hjemmeside: https://freedomforceinternational.org/
 • Video: G. Edward Griffin har ikke sin egen kanal på en videostreamingtjeneste, så for at finde interviews med ham, søg efter hans navn på videostreamingtjenester som f.eks. Bitchute, Brighteon eller Rumble.

Ældre alternative medier, som stadigvæk er gode, men som jeg ikke lytter så meget til mere – simpelthen fordi mine fokus- og interessepunkter – over tid – naturligt har flyttet sig.

X22 Report:

Drevet af en fyr i USA ved navn Dave. Primært lange rapporter og af og til også interviews.

FreeDomainRadio – Stefan Molyneux

Grundlagt og drevet af den canadiske filosof Stefan Molyneux. Han producerer videoer med dokumentarer, call-in-shows og interviews. Han er også forfatter til flere bøger. Læs meget mere om Stefan Molyneux her.

Andre:


Tak til Pixabay for gratis billede.

15 thoughts on “Alternative nyhedskilder

 1. Pingback: En amerikaners kamp for at vinde sit land tilbage | Voluntarist.dk

 2. jacob petersen

  så lige din film med hensyn til penge printning og hvor er det fedt at se nogle andre dansker tage fat på den her spænde filosofi med hensyn til fritmarked 🙂

  men så lige et overblik over jeres alternative nyheds kilder som ligner dem jeg benytter ufattelig meget borset fra nogle enkelte
  men har lige nogle ekstra nyheds kilder der til dels deler synspunmkt
  https://www.youtube.com/channel/UC0uVZd8N7FfIZnPu0y7o95A
  https://www.youtube.com/channel/UChwwoeOZ3EJPobW83dgQfAg
  https://www.youtube.com/channel/UCFJNcE0iHj7P6dhp5iCZRLg
  https://www.youtube.com/user/GregVegas5909
  https://www.youtube.com/channel/UCKRw8GAAtm27q4R3Q0kst_g
  https://www.youtube.com/channel/UC4I9M120UmoVahZnaRYe-IQ

  og en anden philosofiker der minder lidt om molyneux
  https://www.youtube.com/user/LarkenRose

  jeg vil følge lidt med på din Block forsæt god vind 🙂

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Jacob

   Tak og selv tak for dine links til flere gode alternative nyhedsmedier 🙂

   Reply
 3. Nicolai

  Der er nogle spændende kanaler imellem. Men jeg er lidt forundret over at du har inkluderet Alex Jones. Det er ved at være en hel del år siden jeg har set noget med ham. Jeg droppede ham ret hurtigt da han virkede alt for paranoid med sine konspirationer. Kan du sige lidt om hvorfor du anbefaler ham?

  Nicolai

  Reply
 4. Peter

  Fedt at se andre danskere med samme holdninger som en selv. Det er nemt at tro at man er den eneste med disse “kontroversielle” holdninger i dette socialist paradis.

  Din Youtube liste er næsten identisk med min 😛 !

  Kan add’e et par ekstra i samme stil indenfor anarki, kapitalisme, investering, guld/sølv, frihed:

  Liberty.me
  Boom Bust (RT TV)
  McAlvany Financial
  TheAnarchast
  silver-investor.com
  CapitalismMorality
  Sovereign Man
  AdamKokesh
  TheDollarVigilante
  Larken Rose

  Held og lykke med hjemmesiden og fortsæt med at sprede budskabet.

  btw. nogen der kender til danske fora indenfor disse emner som anarki og lign..? (Udover facebook)

  Reply
  1. Grosen Friis

   Hej Peter

   Selv tak for dine gode forslag, jeg kender allerede mange af dem og dem bør jeg få lagt ind på siden 🙂

   Nej jeg kender (desværre) ikke til fora udover Facebook.

   /Grosen

   Reply
 5. Antonio Mörch-Kirker

  Jeg undrer mig over alternative kommentatorer som David Icke og Michael Ruppert, selvom den sidste blev myrdet. M. Ruppert var den person, der åbnede mine øjne over hvad der sker bag kulisserne. David Icke går endnu dybere med hensyn til den måde hele verdens apparat fungerer.
  Hvorfor er de ikke med?

  Reply
 6. Magnus4g63

  Super fedt at se den her side ! jeg meldte mig ud af LA i 12 da jeg faldt over en Larken Rose video på Yt, så faldt brikkerne på plads ! har ikke set mig tilbage siden.

  Reply
 7. Magnus4g63

  Og selvom han er … excentrisk … så blir jeg nødt til at nævne Mark Passio her, nogle af hans vidoer er bare lige i øjet !

  Reply
 8. Johannes

  Tænker også, at James Corbett (www.corbettreport.com) og Mark Passio (www.whatonearthishappening.com) har en berettigelse på den liste ;o)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.