Monthly Archives: January 2017

Protesten imod Mørklægningsloven fortsætter

By | 30/01-2017

Første billede viser “grænseræseren” (der er ikke mig der har døbt den det navn) i parkeringskælderen under Fördepark i Flenburg. Fördepark er altid sidste stop blandt de steder vi besøger, når vi er på vores månedlige grænsehandelsetur. Det andet og tredje billede viser lidt af bilens indhold efter vi er kommet hjem til Esbjerg. Det… Read More »

Ansatte i fagbevægelsen arbejder uden overenskomst

By | 27/01-2017

På Finans.dk er der en artikel der beskriver at der er folk, som er direkte ansat af fagbevægelsens organisationer, der ikke er dækket af nogen overenskomst?!? Kilde: http://finans.dk/finans/erhverv/ECE9316426/ansatte-i-fagbevaegelsen-arbejder-uden-overenskomst/?ctxref=fplive Citater fra artiklen: “Hovedorganisationerne LO, FTF og AC har medarbejdere, som ikke er dækket af overenskomster, der er underskrevet af medarbejdernes respektive fagforbund. I stedet har medarbejderne… Read More »

Har Barack Obama leveret 7 fede år på jobmarkedet?

By | 07/01-2017

Tallene i artiklen er blevet opdateret per 4. januar 2019 – så det er muligt at sammenligne 2016 og 2018. Citat fra artiklen om USA’s nuværende økonomiske udvikling, herunder jobskabelsen under præsident Obama. Kilde: http://jyllands-posten.dk/#ia9274249;finans “Barack Obama har leveret syv fede år på jobmarkedet og efterlader en økonomi så stærk, at den kan få den… Read More »