SKAT ødsler endnu flere mia. ud på et ny software fra KMD

By | 31/01-2017

SKAT er statens tyvekostcentral nr. 1, og der findes ikke nogen instans i Danmark der stjæler mere fra landets borgere og virksomheder. Hvis der hos den lille selvstændige mangler 2 bilag i regnskabet, eller hvis den alm. lønmodtager har skrevet 2 dage for meget på i kørselsfradrag på selvangivelsen, så er SKAT klar til at forfølge og tryne og sende efterkrav og bøder efter virksomheder og borgere.

SKAT selv derimod, lader til gengæld de tvangsopdrevne midler fosse ud i den anden ende til andre tyveknægte – uden nogen former for konsekvenser for ansvarshavende chefer eller ditto politikere.

SKAT - statens tyvekostcentral nr. 1

Billede, tak til Pixabay.com: https://pixabay.com/en/taxes-tax-evasion-police-handcuffs-1027103/

Og ødslen og fråds med mia af tvangsopdrevne midler vil højst sandsynligt nu fortsætte, for SKAT har i hendhold til TV2.dk skal have udviklet ny software (aka IT system) og vælger en leverandør hertil i form af KMD, der for nyligt har vist de ikke at være en tilstrækkelig kyndig leverandør til blandt andre SKAT.

Det er hele vejen igennem popkorn og cola at se på, hvordan statens organisationer og politikere ødsler og frådser med tvangsopdrevne midler, og imens ser statstilbederne på, og stemmer de samme inkompetente og magtliderlige politikere ind på tinge igen og igen og igen, og imens ser statstilbederne på, mens det ingen konsekvenser har for chefer hos SKAT eller hos ministre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.