Protesten imod Mørklægningsloven fortsætter

By | 30/01-2017

Første billede viser “grænseræseren” (der er ikke mig der har døbt den det navn) i parkeringskælderen under Fördepark i Flenburg. Fördepark er altid sidste stop blandt de steder vi besøger, når vi er på vores månedlige grænsehandelsetur. Det andet og tredje billede viser lidt af bilens indhold efter vi er kommet hjem til Esbjerg.

Grænseræseren 1

Grænseræseren 2

Grænseræseren 3

Det er altid sjovt at læse når danske folketingspolitikere benægter at der eksisterer grænsehandel og at det er i småtingsafdelingen. Det eksisterer hos masser af danske familier der handler systematisk i Tyskland og lægger tusindvis af kr. der måned for måned.

Vi bor ca. 120 km fra Flensburg og handler for ca. kr. 4.000-6.000 per måned, alt efter behov. Og ja det fylder, på den seneste tur var støddæmperne på baghjulene belastet med ca. 8 cm.

Grænseræseren 4

Grænseræseren 5

Lad os antage det konservativt er ca. kr. 5.000,- per måned, er er ca. kr. 60.000 per år i samlet moms, afgifter og afledte skatter hos butikker og ansattes løn der – ikke – ryger i danske folketingspolitikeres lommer.

De samme politikere der fortsat støtter Mørklægningsloven. Hvis de støtter mørklægning af deres embedsførelse, så støtte jeg og min lille familie dem – ikke – med vores moms-, afgifts- og afledte skattekrone. Jeg ved de ryger i tyske politikeres lommer, det lever jeg med, om ikke andet er tyske moms- og afgifter lavere, så s