Anmeldelse af filmen: La La Land

By | 23/02-2017

Hvis du er hvid og var uenig med Obamas politik, så var og er du racist.

Hvis du er sort og er uenig med Trump, så er du aktivist.

Hvis du er feminist og kæmper for særlige privilegier til kvinder, på bekostning af mænd, så kaldes det kamp for lige adgang og lige muligheder.

Hvis du er jæger og/eller kødspiser er du ond.

Hvis du er en vestlig kvinde, der skal møde muslimer, og du tager tørklæde på for ikke at fornærme deres religion – så er du tolerant.

Los Angeles- som filmen La-la-land omhandler

Filmen La La Land – handler bla. om byen Los Angeles – Tak til Pixabay for billede: Pixabay.com

Hvis du er dybt bekymret over den massive indvandring fra muslimske lande i Nordafrika og mellemøsten ind i Europa og gerne vil begrænse indvandringen med grænsehegn og grænsevagter – så er du intolerant.

Når USA’s og Iraks millitære styrker vinder over ISIS og tager kontrollen over Mosul i Nordirak, så kaldes det bekæmpelse af terrorisme.

Når Ruslands og Syriens millitære styrker vinder over islamiske fundamentalistiske grupper såsom ISIS, Free Syrian Army og Al-Nusra Front (et andet navn for Al-Qaeda) og tager kontrollen over Aleppo, så kaldes det nedslagtning af oprørsgrupper.

Hvis man taler om optøjer, hærkværk og voldtægter i Malmö i Sverige er opstået pga. den massive indvandring, så kaldes det Fake News.

Hvis du mener at nedsættelse af kontanthjælp er godt, fordi det kan motivere flere til at søge arbejde, så er du umenneskelig.

Store virksomheder, der producerer varer/tjenester som mennesker efterspørger og er glade for, og det resulterer i en fortjeneste til ejerne, det kaldes grådighed.

Staten der tvangsindriver 70% af hver tjent krone i et samlet skatte-, moms- og afgiftstryk, det kaldes omfordeling og solidaritet.

Hvis du er skeptisk overfor menneskeskabt global opvarmning (der over tid har skiftet navn til klimaforandringer, så det dækker alle typer vejr) – så er du en benægter.

Hvis NSA i USA aflytter allierede statslederes mobiltelefoner, som Angela Merkel var udsat for, så er det i kategorien ‘Nothing to see here‘.

Hvis Wikileaks fremviser e-mails, der viser, at Hillary Clinton sendte masser af top-hemmeligt-stemplede e-mails, da hun var USA’s udenrigsminister, fra en pivåben privat e-mail server, så er det i kategorien ‘Rusland er årsagen til dette pga. hacking‘.

Så ja, hvis nyhederne.TV2.dk beretter at banegårde er analyseret i en svensk ph.d. afhandling, så er de helt sikkert sexistiske.

Vi lever vitterligt i La-la-land

2 thoughts on “Anmeldelse af filmen: La La Land

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.