Min nytårsatale 2014

By | 01/01-2014
Min nytårstale 2014

Vi går ind i en fremtid med store udfordringer, for vi ser alt for mange af de negative sider ved demokrati når demokratiet fremtoner som flertalstyrrani og demokratur.

Flertalstyranni

Flertalstyranni når flere og flere stemmer på at brandskatte de borgere der arbejder i den private sektor, så midlerne kan omfordeles til dem selv. Flertalstyranni når et flertal stemmer for skattekontrol på privat grund uden retskendelse, hvor en mistanke som sort arbejde er grund nok.

Demokratur

Demokratur når folketingspolitikerne, vores “repræsentanter” i Folketinget vedtager en Mørklægningslov der indskrænker agtindsigt for presse og borgere, så fejl, magtmisbrug og korruption kan skjules. Demokratur når vores politis vigtigste opgave ikke er at sikre ro og orden i ghettoer, ikke er at forebygge og opklare kriminalitet, men i stedet er at lave totalkontroller på motorveje i samarbejde med blandt andet SKAT og andre myndigheder og ikke mindst sikre en lind strøm af midler til staten igennem opkrævning af fartbøder.

Vi stemmer ikke længere på reelle borgere der vitterligt ønsker at repræsentere os i Folketinget, vi stemmer i stedet på dem vi afskyer mindst. Rød blok og blå blok står på hver sin side af en tennisbanen og spiller – og tennisbolden – det er os vælgere der skifter imellem den ene og den anden blok alt efter hvor der er færrest skandaler og hvor politikerne opfører sig mindst dårligt.

Årtiers gode intentioner har udviklet sig til kvælfærd

Vi er en befolkning hvor årtiers gode intentioner i form af opbygningen af et velfærdssamfund har ændret os fra et folk med fokus på personlig frihed og selvansvar til et kvælfærdssamfund, som er ved at kollapse under sin egen dødvægt. Flere og flere sætter sig op i velfærdsvognen og der er stadigt færre og færre i den private sektor til at betale herfor.

Vi er en befolkning hvor man engang kunne brødføde en familie på en indkomst – jeg taler ikke om at vi skal vende tilbage til gamle dage hvor manden gik på arbejde og kvinden gik hjemme og passede hus og eventuelle børn – det jeg ønsker er at familier har muligheden for at en forældre eller to forældre på deltid kan brødføde hele familien og hvor en opsparing rækker langt længere. Hvor der er forældre hjemme til at tage sig af børn i de år de er små og har mest brug for en voksen forældre. Men sådan er det ikke mere, i stedet skal begge forældre i dag knokle på arbejdsmarkedet for at en familie kan fungere nogenlunde økonomisk, og det er der ikke noget at sige til er nødvendigt, når vi i form af skat, moms og afgifter er tvunget til at aflevere 70% tilbage til “fællesskabet”.

Statens slave

Der var engang hvor en stor gruppe mennesker var 100% slaver og kun få af dem fik deres frihed i løbet af deres levetid. En 100% slave er ikke særlig effektiv, hvem vil yde en ekstra indsats hvis man ved, at man for evigt kun lige knap holdes i live for at slide og slæbe for sin herre i alle døgnets vågne timer. Staten har taget ved lære af historien, og søger for vi i dag tror vi er frie – og vi knokler på livet løs på jobbet. Men fakta er at vi er blevet 70% slaver af staten – vi arbejder gratis for staten og for andre – mandag – tirsdag – onsdag og et godt stykke ind i torsdag. Først resten af torsdag og fredag får vi lov at høste frugten af vores arbejdskraft. Vi er blevet 70% slaver af staten og vi opdager det ikke.

Staten gør os mere afhængige af den

Staten gør os mere afhængige af den, skattefinansieret kultur, skattefinansieret sundhed, skattefinansieret arbejdsløshedsunderstøttelse, Efterløn og pensioner, skattefinansierede daginstitutioner, folkeskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Senest har staten foretaget endnu et forsøg på at gøre os mere afhængige af den med indførelsen af heldagsskolen, hvilket betyder at forældre får endnu mindre ansvar for og samvær med deres egne børn. Vi skal ikke længere læse lektier med vores børn, og ikke deltage og støtte op om fritidsaktiviteter. Det er et nyt angreb på familien for nu er det en opgave som staten overtager. Og hovedparten vælger at bilde sig ind, at det er det rigtige at gøre – og vi lader staten gøre det.

Vi overlader frivilligt vores børn til statens institutioner fra helt små og til de er udklækkede som ensartede grå og effektive arbejdsrobotter, som igennem hele forløbet har lært at elske staten og som voksen gladeligt indgår i massen af +70% hårdtarbejdende skatteslaver.

Fornægte, distrahere, sløre, underholde

Vi opdager ikke engang at staten langsomt gør os mere og mere afhængige af den og at staten udnytter os mere og mere. Vi lader vores indre kritiker fornægte og vores indre vagthund distrahere, sløre og underholdes af sport, reality TV, Quiz, awards, gallashow, spil, danseprogrammer, og nyheder der ikke er frembragt af god uafhængig kritisk journalistik, men af telepromptoplæsende mikrofonholdere. Vi er lullet i søvn, og der er to gode engelske betegnelser for os, hvis vi når dertil Sheeple og Sleople.

Hjerte, hjerne, sind, moral og tålmodighed

Jeg har valgt at lytte til Gereld Celente og tage det budskab han har til sine landsmænd, det amerikanske folk, og tilpasse det til her hvor jeg lever, Danmark.

Det er ikke nok at en stor andel af fremtidens unge har et liberalt sindelag – vi skal væbne os med livslang tålmodighed,

Vi skal opbygge os selv:

  • Sprituelt
  • Mentalt
  • Lokalt

Sprituelt

Lyt til musik der løfter dig og gør dig glad, find det der passer til dig om det er dansktop, gangsterrap eller Pavarotti. Hvad er det du læser, er det kun ugeblade gossip, trivial romaner eller sportsresultater, så overvej indimellem at supplere med en god roman, læs om dit lands historie, om årsagerne til verdenskrigene eller en gør-det-selv bog så du til foråret får bygget en ny terasse, et hønsehus eller to nye højbede til grøntsager så børnene eller børnebørnene kan opleve fra jord til bord. Er terassen ved din lejlighed et sted du blot bruger som lager og hvor du holder øl og vand kolde om efteråret og vinteren, så gør den foråsklar med dejlige stole, et lille bord, en lille grill, en parasol og potter og altankasser med smukker planter og blomster. Køber du færdigmad og er lidt for ofte en tur på pizzariet eller McDonalds, så lær dig selv at lave mere mad selv, så du ved at ikke bare dig selv men din familie får god nærende mad der ikke blot gør dem sundere, holder dem raske og robuste, men også giver anledning til at nyde mad, krydderier, krydderurter, smage, dufte, nyde madens mange farver og at man bruger bare 5 minutter ekstra til at samles og være sammen over mad som familie og anledning til fælles samtale. Gå en tur og nyd de fire årstiders skiften og tag eventuelt din hund og/eller dine børn med. Vær ikke ligeglad med hvordan du fremtoner, ser ud og klæder dig.

Mentalt

Hold dig i fornuftig form. Lyt ikke kun til de nyheder du får kastet i hovedet af den statsstøttede presse som er DR, TV2, Berlingske, Jyllandsposten og Politiken m.fl. Undersøg Internettet og finde gode og uafhængige nyhedskilder der udgiver deres materiale i YouTube videoer, podcasts og blogs. Deltag i den offentligt debat, der er gode muligheder herfor via sociale medier som Twitter, Google+ og Facebook, lyt og læs lige så meget som du skriver til andre. Og er du den sky type der helst blot ønsker at læse og lytte og ikke så meget selv ønsker at deltage, så er det mere end iorden. At lytte til hvad mange almindelige og dygtige danskere har af holdninger og argumenter som udtrykkes via sociale medier er ofte langt mere oplysende og værdiskabende end de som staten ønsker at fylde dig med via statsmediafonien. Stem i højere grad på et godt og fornuftigt menneske til valg til kommuner, regioner og folketing end blindt at stemme på det der er mindst parti skandaleramt. Det er iorden at havde total politikerlede og opfatte det at stemme som selvforsvar. Jeg håber meget at initiativet Beviste Blanke Stemmer kommer op at stå.

Lokalt

For Gereld Celente er det lokalt at handle lokalt i små private/familieejede butikker, fremfor i store kædebutikker. For mig handler det langt mere om at hjælpe nogen i familien med taget, indkørslen, hækken, haven, nyt gulv i stuen. At hjælpe gode mennesker i dine nær cirkler med en hjælpende hånd, indenfor lovens rammer (hvor meget vi end ikke måtte bryde os om det) uden at andre og ikke mindst SKAT skal blandes ind i det. Hjælp i de nære kredse og se hjælp opstå helt naturligt når du har brug for det – for DU startede.

Personen i spejlet

Se dig selv i spejlet, hvad er det bedste du kan gøre for selv at gøre en forskel, for selv at fremstå som et godt eksempel for andre, din ægtefælle/partner, dine eventuelle børn/børnebørn, din familie, dine venner, dine eventuelle kolleger, dem du eventuelt måtte kommunikere med på sociale medier, dem der læser hvad du skriver på din blog. Placer din tid og energi i en ny bevægelse der har som mål at vinde hjertet, hjernen og sjælen hos det danske folk – det er og bliver i mine øjne vores eneste håb.

En stor gruppe af unge er liberale og frihedselskende fra selv en ung alder, det skal vi bygge videre på. Lad os håbe og bede til disse unge stemmer med personlig frihed som kerne værdigrundlag.

Man kan ikke ændre sidelaget hos et folk på to uger, det kan tage generationer, så bevæbn dig med oceaner af tålmodighed og arbejd dermed hele tiden på målrettet at opbygge din spiritualitet, mentalitet og lokalitet – og dermed hele din moral – og lad den smitte af på alle omkring dig.

Mange tusind tak fordi du læste med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.