Massiv censur på både Facebook og YouTube

By | 24/07-2018

Næste platform jeg planlægger at forlade er YouTube (er forladt nu 🙂 ), de censurerer lige så vildt som Facebook gør. Sean – der driver SGT Report – og som jeg har fulgt i mange år og har støttet økonomisk med et symbolsk beløb hver måned, har fået lukket sin YouTube kanal ned. Først fjernede YouTube muligheden for at han kunne tjene på at der var reklamer på hans videoer/interviews, men nu har eliten valgt at lukke hele hans kanal ned. 8 års arbejde, over 1.000 videoer og mere end 345.000 abonnenter er fjernet. Heldigvis har han været forudseende, lavet en Patreon-konto (den blev også senere lukket ned) hvor man frivilligt har kunne støtte ham økonomisk, og han er også begyndt at lægge sine videoer/interviews på Bitchute – en decentral videotjeneste der ikke kan censureres.

Massiv censur på Facebook og YouTube

Eliten har problemer med internettet, for folk begynder at sætte sig ind i ting som helst ikke skal frem til almindelige borgere, som kan finde informationerne via søgemaskiner, sociale medier, websites/blogs, videotjenester og podcasts – de kan gå helt udenom main stream medierne.

Eliten kan ikke længere nøjes med at stemple alternative nyhedsmedier som latterlige konspiraionskanaler eller fake news, for at få folk til at holde sig væk fra deres indhold og blive ved med at glo på nyheder fra main stream medier – fra CNN over BBC til DR. De er nødt til at lukke dem helt ned.

Der er dog to ting jeg er glad for – med hensyn til censur:

 1. Alternative nyhedskilder – de virker og er ved at få alt for store seertal og alt for stor effekt
 2. Der findes allerede (ofte decentrale) alternativer der ikke kan censureres.
  • MeWe i stedet for Facebook
  • GAB.com i stedet for Twitter
  • Bitchute og Rumble i stedet for YouTube
  • Brave Search (glimrende søgemaskine) i stedet for Google og Bing
  • Free21.org og Zerohedge i stedet for JP, Politiken og BBC
  • Domæner under kontrol af USA, EU m.v. (.dk, .de, .com) kan lukkes ned, men man kan købe et der ligger udenfor deres kontrol. Tillige kan man vælge at hoste sit website i lande udenfor deres kontrol.
  • Vil man ikke selv opsætte et website eller en blog, så kan man bruge Steemit der er en decentral blogging platform der heller ikke kan censureres.

Jeg skal (er gjort) have fjernet alle mine videoer fra YouTube og lagt dem på alternative video streaming platforme i stedet for.


Tak til Pixabay for gratis billede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.