Hvad er værst TV2/DR eller det republikanske parti?

By | 31/08-2012

Jeg har her 1/9-2012 lagt en ekstra og relevant video ind i bunden af siden med John Stewart. Se også denne video hvor teleprompten på det republikanske konvent blev filmet. Du kan også se video hvor den åbenlyse og udemokratiske topstyring drøftes på Reality Check.

Jeg ved ikke hvad jeg skal være mest forarget over, det republikanske partis valg af Mitt Romney som deres præsidentkandidat, selvom det undervejs er præget af humbug og svindel! Eller over TV2-News som netop har bragt en nyhed fra det republikanske partis konvent i Tampa (Florida), hvor de siger at de delegerede og partiet alle sammen bakkede op om Mitt Romney og hans vicepræsidentkandidat Paul Ryan.

RNC omstøder regler så Mitt Romney ikke trues

Prøv at se denne video, jeg ved godt at den er 100% farvet af dem som har lavet videoen, og som sikkert er tilhængere af Ron Paul. Men til trods for dette synes jeg den virkelig fortæller hvor meget RNC (Republican National Committee) undervejs i primærvalgkampen har ændret på partiets regler og i forbindelse med det republikanske partis konvent i Tampa (Florida) bevist chikanerer og modarbejder Ron Paul’s delegerede.


Midretals og græsrødders synspunkter ignoreres

Ron Pauls delegerede ved godt at de ikke er nok til at kunne true valget af Mitt Romney som det republikanske partis præsidentkandidat, men delegerede har traditionelt haft mulighed for at påvirke den politiske platform som en præsidentkandidat går til valg på. Ron Paul og hele frihedsbevægelsen som støtter ham har blandt andet ønsker om:

  • at deres centralbank (Federal Reserve) bliver undersøgt fra A-Z
  • at der bliver nedsat en kommission der kan undersøge mulighederne for at USA vender tilbage til en guld-/sølvstandard for deres US$
  • at USA ændrer sin udenrigspolitik så den er mindre millitaristisk
  • at USA gennemfører markante besparelser på sit føderale budget for at undgå at deres enorme gæld stiger yderligere

Men hele denne traditionelle process hvor mindretal har mulighed for at påvirke den politiske platform er i høj grad blevet tilsidesat af RNC. Hvilken indflydelse Mitt Romney som presumptive nominee direkte har på RNC og deres løbende ændring af reglerne ved jeg ikke noget om.

Ron Paul delegerede udskiftes af RNC med pro Mitt Romney folk

I videoen ses det at de delegerede fra Maines til konventet i Tampa går i protest fordi 50% bliver skiftet ud af RNC med pro Mitt Romney folk, alt sammen for at forhindre at Ron Paul overhovedet skulle kunne blive opstillet til nominering. Læg også mærke til at der er mange højtlydte protester imod dette, og at disse (i hvert fald i mine øjne) bliver opfattet som “uartigt” og i sidste ende helt ignoreret af RNC.

RNC ændrer reglerne så Ron Paul forhindres i at kunne holde tale

Udover at Ron Paul forhindres i overhovedet at blive indstillet til nominering, så har RNC også forinden ændret reglerne, så Ron Paul ikke kan få lov at tale til konventet, oprindeligt var kravet at en kandidat havde vundet 5 stater, men RNC hævede det for få uger siden, så Ron Paul var forhindret i at kunne tale og dermed påvirke de delegerede. Det skal dog siges at han fik tilbudt at tale til konventet, men kun hvis han ville følge partiets linie og politik og ende med at anbefale Mitt Romney som republikanernes præsidentkandidat. Det afviste han heldigvis helt!

Fremtidens RNC er topstyret

En af de delegerede bliver i videoen interviewet og nævner at RNC’s nye regler gør, at hvis de enkelte stater stemmer for en kandidat, som ikke er presumptive nominee og som presumptive nominee (og RNC formoder jeg) ikke kan lide, så kan disse valg omstødes/ignoreres så presumptive nominee ikke trues. Han mener at republikanernes konventet fremover ikke vil give plads til midretal og græsrødder, men at partiet fremover vil blive topstyret af en lille gruppe mennesker med en stor pengepung.

Ron Paul tilhænger får sit banner konfiskeret

Lidt senere i videoen ser man en Ron Paul tilhænger/delegeret med et Ron Paul banner, som han holder i vejret. For det første bliver han chikaneret af en Mitt Romney tilhænger som holder sit Mitt Romney banner ind over førstenævntes Ron Paul banner og pludselig kommer der en kvinde hen og river Ron Paul banneret ned og krøller det sammen.

Mikrofoner slukkes og Ron Pauls navn må ikke blive nævnt

Der er også filmet fra stemmeafgivelserne og læg mærke til at der på et tidspunkt hvor stemmer bliver oplyst til henholdsvis Mitt Romney og Ron Paul, så bliver mikrofonen slukket i det øjeblik stemmerne for modkandidaten bliver oplyst, og det virker til at dem, som ikke synes om Ron Paul, synes det er helt iorden. I en anden afstemning gives der stemmer til Mitt Romney og seperat til Paul Ryan (og mon ikke vedkommende skulle have sagt Ron Paul?!?). Der er også en afstemning hvor man slet ikke oplyser om de fem stemmer der er til Ron Paul. Lyt også til de stemmeafgivelser hvor de delegerede oplyser om stemmerne til Ron Paul, Rick Santorum og Mitt Romney og når det så gentages på scenen, så er det kun Romneys stemmer som gentages.

Og det sker i The-land-of-the-free ?!?

Tak for kaffe, i mine øjne er det humbug, svindel og manipulation og det sker i the land of the free?

TV2 og DR er mainstrem ignoranter af værste skuffe

Jeg har set nyheder om det republikanske partis konvent i Tampa hos både DR og TV2, og ovennævnte er ikke nævnt med et ord. I stedet siger de eksempelvis i aften på TV2-News, at “hele konventet stod bag Mitt Romney”! Hmmm, godt journalistisk arbejde, det kan de være meget stolte af!

Sandheden skal man åbenbart stadigvæk høres fra små børn og fulde folk – og Internettet!

Tillæg 01/09-2012

Her er en ekstra video hvor Jon Stewart og hans gæst Michael Steele drøfter den dårlige behandling som det republikanske parti har udvist overfor Ron Pauls og hans tilhængere:


Her er teleprompten ved det republikanske partis konvent blevet filmet, læg mærke til i slutningen af videoen at ‘ja’ er fortrykt i teksten og dermed er reglen der skal stemmes om indført på forhånd. Læg også mærke til hvor mange ‘nej’ råb der er og at disse total ignoreres. Man kan spørge sig selv hvorfor de overhovedet bruger tid på at spørge de delegerede?


Her er en Reality Check video hvor den åbenlyse og udemokratiske topstyring gennemgås.

One thought on “Hvad er værst TV2/DR eller det republikanske parti?

  1. Pingback: En amerikaners kamp for at vinde sit land tilbage | Voluntarist.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.