Angrebet i Paris d. 13 november 2015

By | 14/11-2015

Angrebet i Paris er ganske forfærdeligt, og mine tanker går til de dræbte, deres efterladte og de sårede.

Når sådan noget sker skal vi være meget påpasselige med ikke at lade had, men fornuft og grundige overvejelser styre vores beslutninger og vores handlinger. Det tidligere angreb i Paris på Charlie Hebdo, angrebet i København og nu dette angreb igen i Paris må ikke få os til bare at gå i krigstilstand, omvendt skal vi heller ikke blive ved med at være tossegode.

Angrebet Paris - 13 november 2015

© 123rf.com

Vesten har i årtier og ikke mindst efter 911 invaderet og/eller bombet muslimske lande. Irak, Afghanistan, Libyen og Syrien. Og mange gange har det været ulovlige krige baseret på Falsk Flag angreb – på løgne:

  • Irak havde ikke masseødelæggelsesvåben – den primære årsag var at Saddam brød med Petrodollarsystemet og begyndte at handle landets olie i Euro. Og inden krigen i Irak var landet i årevis udsat for international sanktioner, som man vurderer alene har kostet over 500.000 irakiske børn livet.
  • Libyen blev ikke bombet og Gaddaffi ikke likvideret pga. truslen imod civile i en borgerkrig – den primære årsag var at Gaddafi var ved at etablere en ny dinar bakket op af guld, som skulle bruges til handel med Libyens olie – ligeledes en trussel imod Petrodollarsystemet.
  • Syrien – Vestens har massivt støttet “moderate” oprørere i Syrien med penge, træning, våben, ammunition og køretøjer – med det formål at få dem til at bekæmpe og vælte Assads regime. Og man har forsøgt at beskylde Assads regime for at bruge giftgas i borgerkrigen og at dette var grund nok til millitært at intervenere i Syrien. Og bagefter viser det sig, at det var oprørerne der brugte giftgas imod civile og regeringssoldater. Og USA har siden 2012 vidst at masser af soldater, våben, ammunition, penge og køretøjer fra de “moderate” oprørere fra Free Syrian Army gik over til de islamiske fundamentalistiske oprørsgrupper fra Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS – og til trods for dette har man forsat støtten. Og seneste har man kastet 50 t. forsyninger ned til oprørerne og man håber så fra USA’s side at de ikke falder i hænderne på Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS. Og det magtvaakum der blev skabt i det nordlige Syrien og Nordlige Irak pga. vores massive indblanding i magtbalancerne i de to lande har betydet, at en så rædselsfuld organisation som ISIS kunne vokse sig stærk og bygge højborg. Vi har selv være med til at skabe dette monster. Krigen i Syrien handler ikke om at ville hjælpe en civilbefolkning i en borgerkrig imod en diktator. Det handler snarer om ønsker om at få kontrol med et central placeret land, som ikke vil føre gas og olieledninger på den måde Vesten vil, men som i stedet samarbejder med Iran og Rusland og fører Irans og Ruslands olie og gas til det Europæiske marked.

Der er i min optik ikke noget at sige til, at vores massive krige i disse lande kan risikere at medføre gengældelsesangreb i vores egen baghave.

Vi i Vesten bruger altså Falsk Flag angreb, som bruges som undskyldning for at gå i krig. Og vi ved helt ærligt ikke:

  • om dette er et rendyrket terrorangreb udført af ISIS eller
  • om det er et nyt falsk flag angreb for at skabe nyt had hos befolkningerne i Vesteuropa.

Og vi bør være meget kritiske overfor de nyheder myndighederne kommer med om hvem der stod bag, samt validiteten af de videoer som ISIS formodet at have lagt på Internettet hvor de hævder at stå bag angrebet. Vær kritisk.

Så længe vi ikke præcist ved hvad der er årsagen til angrebet, så bør vi ikke lade had, men fornuft og omtanke styre vores beslutninger. Og tilsvarende skal vi naturligvis også holde op med at fortsætte tossegod politik og pivåbne grænser hvor vi nærmest inviterer potentielle terrorister indenfor.

  1. Vi bør omgående stoppe med at yde støtte til oprørsgrupperne i Syrien – støtten havner ofte hos Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS – de selvsamme grupper som det nu formodes står bag angrebet i Paris.
  2. Vi bør ikke gå mere i krig i Syrien, Rusland er allerede inviteret af Syriens regering til at hjælpe med at bekæmpe ISIS og det ser ud til at gå den helt rigtige vej.
  3. Lad os holde op med at destabilisere flere lande, vi skal ikke blande os i krigen i Mali (hvor folketinget bla. overvejer at bidrage med jægerkorpssoldater) og lad os hurtigst muligt få færdiggjort de opgaver vi har i Irak og Afghanistan og derefter trække os ud. Vores soldater skal passe på vores grænser.
  4. Lad os få lukket Europas grænser for det massive indtog af flygtninge, velfærds-immigranter og potentielle terrorister fra bla. Al-Qaeda og ISIS. Og dem som er kommet her bør registreres, opholde sig i lejre mens vi finder ud af om de er flygtninge der kan søge asyl, eller om de er velfærds immigranter eller potentielle terrorister der omgående skal sendes tilbage.
  5. Og lad civilbefolkningerne i Europa få lov at kunne forsvare sig selv, havde der været bevæbnede lovlydige borgere til stede, hvor terrorangrebet fandt sted, så havde udfaldet været et helt andet med langt færre civile uskyldige tab. Jeg ville være den første i køen til at søge om en tilladelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.