Hvorfor ønsker Deamoncrats pludselig rigsretsat imod Donald Trump?

By | 24/09-2019

Der er efter min vurdering – én – primær årsag til, at Deamoncrat partiet i USA – med Fru Pelosi i spidsen – pludselig gør – alt hvad de kan – for at få etableret en pseudo rigsretsag imod præsident Donald Trump.

Joe "Crepy" Biden

Det er ikke Trump der er gjort i nællerne i Ukraine, tværtimod, så er det til gengæld Hr. Joe “Crepy” Biden og hans søn der har et problem – prøv at se den video SGT Report netop har udgivet om netop dette emne (Kan ses på CensorTube og på Bitchute. Jeg vælger at indlejre videoen fra Bitchute, så er der nærmest ingen risiko for at globalisterne/eliten kan cencurere den.

Problement for Deep State og Demokraterne, er, at nu går Hr. Trump direkte i flæsket på Demokraternes p.t. “bedste” kandidat aka Joe ‘Crepy’ Biden, en kandidat der for Deep State er en 100% lydig dukke, en de har helt og aldeles komplet kontrol over – og som de p.t. håber har skyggen af change for at besejre Trump i 2020.

Hvis Biden og co allerede før valget bliver afsløret i kriminelle internationale forhold – der faktisk er på grænsen til landsforræderi – så har Deamoncrats ikke mange andre Deep State (globalist) dukke-kandidater tilbage – og det er efter min vurdering præcist det, der får Deep State og deres villige lejesvende fra Deamoncrates (der findes bestemt også globalist lejesvende hos Republocrats) til pludselig at gå all-in på de få chancer der er for en rigsretsag imod Trump.

Men jeg tror ikke der er noget som helst at komme efter, der er lige så meget burger over Trump-Ukraine-Gate, som der er over Trump-Russia-Gate. En kæmpe stor ingenting-burger.

Jeg tror det her ender med at få uventede negative konsekvenser for Deep State, Deamoncrats og ikke mindst Joe ‘Crepy’ Biden.

Popcorn og Cola!

P.S.

Her kan du også se hvordan Hr. Joe Biden behandler kvinder og meget unger piger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.