Hvem stemmer du på? – Ingen…

By | 17/06-2015

Jeg stemmer ikke...

Spørger: “Hvem stemmer du på?
Mig: “Jeg stemmer ikke?
Spørger: “Stemmer du ikke?!? Hvorfor ikke?

Mig:

  1. Hvorfor stemme på politikere der lyver og manipulerer sig til magten og glemmer alt om dig og ikke overholder løfterne efter valget?

  2. Hvorfor stemme på politikere der dagen før – Grundlovsdag – i 2013 vedtager Offentlighedsloven (Mørklægningsloven) der indskrænker agtindsigt for presse og borgere, så det bliver langt sværere at holde øje med hvordan politikere, ministre, og embedsværker forvalter den magt de bliver tildelt? Fejl, korruption og magtmisbrug kan nu langt bedre holdes skjult.

  3. Hvorfor stemme på politikere der indfører lovgivning som giver SKATs medarbejdere lov til at tjekke for sort arbejde på privat grund – uden retskendelse fra en uvildig dommer – en mistanke er nok?

  4. Hvorfor stemme på politikere der misbruger terrorangrebet – og i ly af at en befolkning er skræmt – så indføres love som giver PET lov til at spionere yderligere imod landet borgere online – uden retskendelse?

  5. Hvorfor stemme på politikere der kører med dundrende underskud på statens budget år efter år og finansiere det ved at gældsætte landet yderligere? Staten, regionernes og kommunernes samlede indenlandske og udenlandske gæld har nu rundet kr. 1000 mia. En stor del af gælden + renter tørres af på unge, børn og udfødte generationer.

  6. Hvorfor stemme på politikere der udstikker retningslinier for politiet hvor det ikke er vigtigt at hjælpe og beskytte lovlydige borgere – men i stedet skal arbejde for at være SKATs forlængede arm og indkrase for kr. 2,6 mia til en slunken statskasse i form af bøder og fartskatter?

  7. Hvorfor stemme på politikere, der har vedtaget et samlet skatte-, moms- og afgiftstryk på 70%, hvilket betyder jeg skal arbejde gratis for andre mandag, tirsdag, onsdag og det meste af torsdag? Først resten af torsdag og fredag får jeg lov at høste frugten af min arbejdskraft.

  8. Hvorfor stemme på politikere der ansætter flere kolde DJØF hænder i administrationen og fyrer varme hænder i fronten? Hvorfor stemme på politikere der i nogle kommuner giver ældre et bad en gang om ugen, nyt sengetøj på en gang om måneden og serverer vakuumpakket mad. Imens de ødler millioner af tvangsopdrevne midler på kunst i rundkørsler, selvlysende bænke, bycykler ingen bruger i Københavm, og en fødselsklokke i Århus?

  9. Hvorfor stemme på politikere, der nu har skabt en stat, hvor et meget stort flertal af vælgere i dag er dybt afhængige af staten for deres indtægt i form af offentligt ansatte samt borgere der er på dagpenge, kontanthjælp, pension eller anden offentlig ydelse. Disse vælgere lokkes i fælden med nye lunser af velfærdsløfter i valgkampen – som finansieres af en stadig mindre andel der arbejder i den private sekter, og ved at gældsætte landet yderligere. At gøre flertallet af borgerne dybt afhængige af staten er en process som politikerne og staten ikke ønsker at ændre på.

  10. Hvorfor stemme på politikere, hvor det ikke engang drejer sig om, at man stemmer dem man er mest enige med, men i stedet: Hvem er man mindst uenig med – hvem gør det p.t. mindst dårligt?

Når du ved hvor svært det er blot at ændre dine egne dårlige vaner, stoppe med at ryge, drikke mindre alkohol, spise sundere, dyrke motion. Hvad får dig så til at tro at du kan ændre staten ved at stemme?

Hvorfor stemme på nogen til at være din hersker – når du er et frit menneske der er sin egen herre? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.