Flere gode videoer fra USA’s walkaway bevægelse

By | 03/02-2019

Der er en tendens i USA efter Trump blev valgt som præsident i 2016, og det er tidligere demokratiske vælgere, der fortæller deres walk-away historie i forhold til det demokratiske parti.

Brandon Straka - WalkAway

Det som efter min mening er positivt, er, at det er Latinoer, Sorte, Bøsser/Lesbiske – en hel masse minoriteter, der vælger at bruge internettet til at søge på bla. demokraternes historie og finder ud af, at det var demokratiske jordejere der ønskede at fastholde slaveriet, mens republikanere ønskede at stoppe slaveri og at KKK er startet af demokrater – ikke republikanere som – jeg selv troede – var dem der stod bag dette – og meget mere.

Det er helt alm. hverdags-amerikanere, fra masser fra masser af forskellige etniske grupper, nationer (immigranter), køn og seksuelle præferencer, der bliver red-pilled og vælger at fortælle om deres fortid, deres opvækst, det de blev præget til at have af værdier og hvad deres logik, fornuft og evnen til at tænke kritisk endte med i stedet at vælge deres fremtid for dem.

Når jeg af og til ser nogle af videoerne fra #walkaway, så bliver jeg super glad i låget, for det viser efter min mening, at verden ikke kun består af venstreorienterede statstilbedende tosser, men også af mennesker, der har evenen til at tænke kritisk.

Hvis du har lyst til at se nogle af videoerne, så er de samlet her:
https://www.youtube.com/channel/UCDb4InP9mRZR9oogD1b2dOQ

God fornøjelse!

Som anarkist, voluntarisk, klassisk liberal og/eller konservativ, så er jeg sikker på, at du bliver positivt overrasket over, at se videoerne. De er ikke kun motiverende, jeg synes tillige, at de mennesker der – i en politisk korrekt og krænkelsesparat verden – vælger at publisere disse videoer – faktisk – er meget modige.

One thought on “Flere gode videoer fra USA’s walkaway bevægelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.