Fake News for fuld udblæsning

By | 06/09-2018

I den danske main stream presse skrives der spalte op og spalte ned om at der hersker kaos hos Præsident Donald Trump i det Hvide Hus.

Både JyllandsPosten, Berlingske Tidende, Information og Politikken er ude med riven, og de henviser til to ting:

  1. En anonym person, der hævdes at arbejde for Donald Trumps administration og hævdes at have rang af ‘senior official’, har skrevet en kronik i New York Times. I kronikken står der blandt andet, at Donald Trump er amoralsk, at han generelt er anti demokratisk og anti fri handel, at hans ledelsesstil er fremfusende, kontradiktorisk, smålig og ineffektiv. Kronikken beskriver også at den amerikanske befolkning kan være rolige, for der er ‘voksne’ i Donald Trumps administration der sørger for at gøre det “rigtige” i de situationer hvor Donald Trump ikke vil.
  2. Bob Woodward er journalist hos Washington Post og udkommer snart med en ny bog “Frygt: Trump i Det Hvide Hus”, og i bogen hævder Bob Woodward at medlemmer af Trump’s administration siger at de sår tvivl på Donald Trumps dømmekraft og at han er en “idiot” og “løgner”.

Main Stream Media Fake News Propaganda

På Jyllands Postens website kan man læse følgende overskrifter, citat:

Jeg tror ikke på at der er en anonym person fra Donald Trump’s administration der har skrevet kronikken i New York Times.
Jeg tror heller ikke på de negative ting om Donald Trump, som Bob Woodward har med i sin bog.

Jeg tror det er Fake News for fuld udblæsning

Ligesom alt det andet main stream media Deep State propaganda kanalerne har skrevet indtil nu

  • At der er ulovlige forbindelser imellem Donald Trump og Rusland
  • At han er modbydelig overfor kvinder
  • At han betaler kvinder for at tie om tidligere forhold (hvilket ikke er ulovligt, skulle det vise sig at være korrekt)
  • At han har dyrket urin-sex på et hotel i Rusland

Og jeg er slet ikke i tvivl om, at kronikken i NYT og Bob Woddward’s bog er nye desperate forsøg fra Deep State på at skabe en sag, så de kan gennemføre et kup i mod Donald Trump og få ham afsat. Det går bare ikke så godt, for det vil kræve at der bliver skabt et flertal i både Senatet og i Kongressen bestående af Deep State kontrollerede politikere, primært fra Demokraterne. Og det skal helst ske ved de kommende midtvejsvalg i USA. Og for øjeblikket er der en bølge af tidligere vælgere for Demokraterne, som bliver red-pilled og vender ryggen til det Demokratiske parti. Bølgen kaldes for #walkaway.


Tak til Pixabay for gratis billede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.