USAs adfærd i Syrien er ad absurdum

By | 06/10-2016

USAs adfærd i Syrien er ad absurdum. De støtter oprørerne, som er islamiske fundamentalister, og Free Syrian Army (FSA) hører til blandt den gruppe, på linie med Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS. Og støtten til FSA, våben, penge og jihadkrigere siver fra FSA over til de andre grupper, og grupperne kæmper ofte sammen imod Syriens regeringstropper. USA har været klar over dette siden 2012 og alligevel fortsætter de med støtten. De kaster også forsyninger ned i tonsvis fra luften, og “håber” på de falder i hænderne på FSA og ikke nogen af de andre islamiske fundamentalistiske grupper – ikke at det gør nogen forskel.

https://voluntarist.dk/iraks-fald-hvad-du-ikke-bliver-fortalt.html

Borgerkrig i Syrien

Copyright: Id: 46634939 / Seita / 123RF Stock Photo

Nu hævder artiklen nedenfor, at Pentagon officielt vælger at støtte Al-Qaeda – læs det igen Al-Qaeda. Al-Qaeda med Osama Bin Laden var USA’s ven i kampen imod Ruslands besættelse af Afghanistan, USA trænede og finansierede Al-Qaeda krigerne. Efter 911 var Al-Qaeda med Osama Bin Laden i spidsen blevet til USA’s fjende nr. 1. I dag er Al-Qaeda igen blevet USA’s ven i Syrien, i kampen imod Assad, da USA ønsker at få Assad fjernet, destabiliseret landet, få indsat en dukkeregering, og få kontrol med hele landet. At USA vil støtte Al-Qaeda, dem som de hævder stod bag 911 angrebene er ad absurdum?!?

http://theduran.com/us-pentagon-throws-full-support-behind-al-qaeda-syria-exclusion-zones-ready-shot-syrian-russian-planes/ (Link virker ikke mere)

Dem som forhindrer USA i at kunne gøre i Syrien som de bla. har gjort i Irak og Libyen er at Rusland støtter Syriens regering, at Iran har landtropper i Syrien og dette gælder også for Hezbollah. Og især Rusland er en stærk allieret for Syriens regering, for Ruslands millitære isenkram er, iht. flere kilder jeg lytter til, ved at være USAs overlegen, især hvad angår anti-tank missiler, jagerfly, og ikke mindst deres S300 og S400 jord-til-jord og jord-til-luft missilsystemer.

Og efter Rusland er begyndt at hjælpe Syriens regering med at bekæmpe de islamiske fundamentalistiske oprørsgrupper i Syrien, så er der virkelig sket et skifte i krigen, Syriens regering vinder mere og mere land tilbage, får mere og mere kontrol og kan befri civilbefolkningen imod bla. ISIS’ overgreb. Og jeg tror ikke det huer USA, for jeg mistænker USA for bevidst at have skabt magtvakuum i Nordirak og Nordsyrien, der tillod FSA, Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS at vokse sig stærke. USA har støttet dem i årevis og FSA, Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS har fungeret som USA’s proxy-hær i Syrien.

Forleden angreb amerikanske, og så vidt jeg er orienteret også britiske og danske jagere en stilling tæt på en lufthavn. Iht. Greg Hunter fra USAWatchDog, så var det en kendt forsvarsstilling for Syriens regeringssoldater, som på den høj de var placeret på, kunne forsvare lufthavnen imod angreb. Derfor virker det mærkeligt at det bagefter blev udlagt som værende et “uheld”. Angrebet varede i lang tid og over 60 syriske regeringstropper blev dræbt og mange blev såret.

Bemærk: Greg Hunter’s kanal på YouTube er sidenhen blevet cencureret fra YouTube.

Kort efter blev en konvoj med nødhjælpsforsyninger angrebet og USA anklagede omgående Rusland for at stå bag angrebet. Jeg har ikke set beviser for hvem der stod bag, men det lugter langt væk af at USA havde brug for en ny episode der kunne fjerne fokus fra ovenævnte fejlangreb i Syrien, som sværter USA’s og dets allieredes ry til. Ved at anklage Rusland for at have angrebet konvojen med nødhjælpsforsyninger, så kunne fokus fjernes og Rusland kunne fortsat blive dæmoniseret.

http://politiken.dk/udland/fokus_int/borgerkrigenisyrien/ECE3392332/usa-giver-rusland-ansvaret-for-angreb-paa-konvoj/

Og nu skal Rusland yderligere dæmoniseres, man kan i dag læse at vores udenrigsminsiter Kristian Jensen udtaler at Rusland begår krigsforbrydelser i Aleppo i Nordsyrien. Iht. førnævnte kilde Greg Hunter, så er Aleppo i dag nærmest tømt for civile pga. krigshandlinger, dem som er tilbage er krigerne fra de islamisk fundamentalistiske oprørsgrupper. Er der så noget at sige til at Rusland sammen med Syriske regeringstropper bomber og angriber Aleppo for at komme FSA, Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS til livs og få dem udraderet og fjernet fra jordens overflade og tillige fjerne deres vigtigste højborg.

Der er naturligvis et stor problem her for USA, deres proxy-hære er ved at blive udslette af Syriens regering med hjælp fra Rusland.

http://www.b.dk/globalt/kristian-jensen-rusland-begaar-krigsforbrydelser-i-aleppo

Vi har også forleden set demonstrationer i København hvor man demonstrerer imod Ruslands “aggressioner” i Aleppo – en by der som nævnt ovenfor må formodes at være tømt for civile, en by der ikke huser andet end islamiske jihadkrigere. Var det ikke mere passende at demonstrere imod USA’s støtte til FSA, Al-Qaeda, Al Nusra Front og ISIS?

http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-10-01-demonstranter-i-tusindvis-i-koebenhavn-vil-standse-russiske-bomber-mod-civile

Og i dagens åbningsdebat i folketinget bliver 4 politikere udvist af formanden for folketinget pga. 4 politikere der bærer t-shirts med politisk korrekt påtrykt tekst: “Syrien Aleppo Bløder #savesyria”. Deres budskab var “Syrien står i flammer, bomberne vælter ned over Aleppo og blodbadet fortsætter uden en ende i sigte.”. -> Hvem har startet krigen, hvem har støtte de islamistiske oprørsgrupper der begår blodbad imod civilbefolknigen?

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9057656/politikere-smidt-ud-af-folketingssalen-efter-syrienprotest/

USAs fremfærd i Syrien risikerer at ende i direkte krig imellem Rusland og USA.
Du bliver manipuleret med af danske medier og danske politikere.

Hov, BREAKING, der er åbenbart opstået en krise i DR1 programmet “Den store bagedyst”. Så scroll bare videre….

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9057656/politikere-smidt-ud-af-folketingssalen-efter-syrienprotest/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.