Mørklægningspolitikerne kan ikke mørklægge Google

By | 26/05-2015
Politikerne i Folketinge svæger og skrive runder på at at holde Grundloven - notEn stolt politiker der sværger på at holde Grundloven

Kan du huske at politikerne fra V, K, S, SF og R stemte for Mørklægningsloven dagen før Grundlovdag 2013? Og jeg har det sådan at de politikerne der i dette Folketing er valgt ind for førnævnte partier, men som “glemte” at møde op og stemme imod – samtykker ved at udeblive.

Jeg havde ellers den formodning at vores repræsentative demokrati gik ud på, at vælgerne stemte på politikere, der ikke bare repræsenterede deres interesser i Folketinget, men også stod vagt om alle borgernes grundlovssikrede frihedsrettigheder. Det repræsentative demokrati har imidlertid spillet 100% fallit efter min mening, det er nu udskiftet med politiker-demokratur.

Repræsentativt demokrati har nogle ulemper, jeg kalder det eksempelvis flertalstyranni, når et flertal af borgerne vælger politikere, der får gennemført lovgivning, der viser sig at tryne mindretal, det være sig økonomisk eller frihedsrettet. Noget af det værste er her “folkevalgte”, der udøver politiker-demokratur. For størstedelen af de folkevalgte er hovedformålet at blive valgt til magt, igen og igen, og at bruge magten til detailregulering og kontrol af vores liv, og nu må vi ikke få lov til at kontrollere, hvordan de bruger deres magt – fordi agtindsigt indskrænkes.

Folket tjener politikerne – ikke omvendt

At det ikke er politikerne der tjener folket, men folket der tjener politikerne – er dette endnu et godt eksempel på.

Så vi har ikke længere politikere i det nuværende Folketing (hov jeg mener naturligvis det nuværende Politikerting) fra S, SF, R, V og K som er på Tinge netop som repræsentant for de vælgere, der har stemt på dem, de er der i stedet 100% for egen vindings skyld – det manglede da også bare.

Næste skridt må være at kunne skjule magtmisbrug og korruption.

Så vores politikere skal åbenbart ikke længere være ydmyge og ansvarlige overfor det hverv de er valgt til at forvalte, de skal i stedet kun tage hensyn til sig selv. Pressen og borgerne skal så vidt muligt ikke have mulighed for at kunne holde øje med og kontrollere hvad politikere, ministre og embedsmænd foretager sig. Og det skal man huske at holde op imod, er hvis man til gengæld som almindelig borger ikke lever op til politikernes regler og love, hvis ikke man gør som foreskrevet, så risikerer man bøde eller måske endda en tur bag tremmer.

Vores frihedsrettigheder fjernes – bid for bid

Hver eneste gang politikerne har lejlighed til det, så formindsker de dine og mine frihedsrettigheder, gerne i så små bidder, at der ikke er nok vælgere der protesterer over det og tilsvarende sikkert har glemt mørklægningen frem til næste Folketingsvalg.

 • Tilbage i juni måned 2012 fik daværende skatteminister Thor Mögers vedtaget SKAT-lovforslag L170B, det giver SKAT’s medarbejdere lov til at gå ind på privat ejendom uden retskendelse fra en dommer, en mistanke om sort arbejde er tilstrækkeligt. Nu kan vi ikke længere være helt sikre på at kunne være helt privat på vores egen grund.
 • Og som nævnt i indledningen, så har politikerne i det nuværende Politikerting dagen før Grundlovsdag 2013 stemt for mørklægningen, hvilket indebærer begrænsning af pressens og borgernes aktindsigt i deres magtanvendelse.

Ingen af disse mørklæggere fortjener at blive genvalgt

I mine øjne fortjener ingen af politikerne fra SF, R, V, K eller S der enten stemte for eller glemte at stemme imod Mørklægningsloven – at blive valgt igen til Folketinget.

Derfor har jeg lavet sider om alle mørklæggerne fra S, V, K, SF og R og sørget for at de alle bliver godt indekseret i alle de store søgemaskiner, herunder Google, og forhåbenligt kan det være med til at ingen vælgere til næste Folketingsvalg glemmer navnene på nogen af mørklægningspolitikerne.

Socialdemokraterne

Venstre

Det Radikale Venstre

Det Konservative Folkeparti

25 thoughts on “Mørklægningspolitikerne kan ikke mørklægge Google

 1. Johan Thyssen

  Det er perfekt. Smukt skrevet, godt formuleret og rigtig mange skarpe betragtninger. Godt arbejde, støtter dig 100%

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Johan Thyssen

   Tak skal du have 🙂 Nu mangler vi kun at vente på at Googlebot kommer forbi og får gennemlæst og indekseret alle siderne 🙂

   /Grosen Friis

   Reply
 2. Piotr

  Hej Friss.
  Flot og tålmodigt arbejde. Men, befolkningen lider af Korttids-hukommelse!
  Vi lever i en hyggelig tid, merparten af danskerne er blevet velfärdsdopet og accepterer at leve et sölle & jammerligt liv.
  Dette ved vores levebrödspolitikere udmärket og derfor slipper de afsted med, at bryde Grundloven, gang på gang.
  Det er skrämmende, men danskerne er på vej tilbage til stavnbåndet.
  Jeg kan ikke mindes nogensinde, at de/vore såkladte “politikere” i DK har väret så fulde af lögn, som vi oplever for tiden.
  Ministeransvarsloven, den har de bare selv sat ud af kraft, så uanset hvad de finder på, af deres “egne personlige projekter” så kan de aldrig stilles til ansvar.
  Men, Gud se med nåde på den stakkel, der kommer til at träkke for meget fra på sin selvangivelse, ham skal Jesper Rönnov “denondelynemig” snart få skolven under!
  DK oplever pt, at vi ikke har politikere der IKKE arbejder i(for) landets interesse(r) eller indbyggere. Og slet ikke de borgere der stadig klare sig selv eller ejer noget af värdi.
  Desvärre tror jeg Stavnsbåndet blir det näste, et oprör er U-dansk og ligger ikke til danskerne, de foreträkker hellere det sölle liv.
  Jeg håber virkelig de resoursestärke er smuttet!
  P.

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Piotr

   Tak for din kommentar. Ja vi er helt enige, og jeg tror også at de resourcestærke smutter fra landet, en efter en.

   /Grosen

   Reply
 3. Tommy Frost-Hansen

  Jeg læste et sted følgende:

  “I et demokrati udskifter befolkningen politikerne.
  I Danmark udskifter politikerne befolkningen”.

  Held og lykke med dit project.

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Tommy

   Ja eller også ignorerer politikerne bare befolkningen.

   Tak, efterhånden som siderne bliver indekseret i Google og vi kan spotte deres placeringer i Googles søgeresultater, så kommer der mere herom 🙂

   /Grosen

   Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Niels

   Ja jeg ved godt at Uffe Elbæk siger han stemte nej ved et uheld, men jeg lader tvivlen komme ham til gode..

   Og tak, det første sider er allerede begyndt at blive indekseret i skrivende stund 🙂

   Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Tommy

   Tak for linket, det skal jeg lige have tjekket, det kunne jo være yderst relevant at linke til..

   /Grosen

   Reply
 4. Allan

  Værsågod – www(dot)skattetryk(dot)dk/2013/09/25/morklaegningsloven-hvem-stemte-for/

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Allan

   Mange tusind tak 🙂 Har tilladt mig at justere dit link link så vi ikke linker direkte til hinandens artikler.

   /Grosen

   Reply
 5. Jens Jensen

  Hvem skal vi stemme FOR ?? Vi skal have en liste over de modige, der stemte imod!! Og I den kommende valg, skal vi udspørge kandidaterne og sæt fokus på løsgængerne som nu f.eks Uffe Ellebæk. De bliver de eneste der gider repræsentere folket, da de vil være de eneste, der ikke er trynet af partitoppen.

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Jens

   Tak for din kommentar. Jeg er enig i at Uffe Elbæk fortjener respekt, jeg tror ikke et øjeblik på han stemte imod ved en fejl, jeg tror det var hans helt klare valg.

   /Grosen

   /Grosen

   Reply
 6. Blaite Gray

  Tak for denne veludførte liste, så har man sgu noget at gå efter .- bang, bang

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Blaite

   Ja det er godt med en huskeliste 🙂 Nu er det så spændende om de også vil forsøge at få den mørkelagt.

   /Grosen

   Reply
 7. Kalle Nielsen

  Godt initiativ skæmmet af dette:
  Tilbage i juni måned 2012 fik daværende skatteminister Thor Mögers vedtaget SKAT-lovforslag L170B, det giver SKAT’s medarbejdere lov til at gå ind på privat ejendom uden retskendelse fra en dommer, en mistanke om sort arbejde er tilstrækkeligt. Nu kan vi ikke længere være helt sikre på at kunne være helt privat på vores egen grund.

  Det har intet med offentlighedsloven at gøre – og i betragtning af hvor stort et problem sort arbejde er, så kan jeg IKKE støtte denne side.

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej Kalle Nielsen

   Det er korrekt at L170b ikke direkte har noget med Mørklægningsloven at gøre, men det er medtaget som et blandt mange eksempler på at vores Folketingspolitikere fjerner vores frihedsrettigheder bid for bid. Alene for at tjene deres egen sag og på ingen måder noget der fremmer personlig frihed og et åbent og transperant demokrati i vores land. Det må katme da være iorden at komme med eksempler på, hvordan vores politikere gang på gang tilsidesætter Grundlovens frihedsrettigheder for egen vindings skyld?

   Dertil kommer at sort arbejde hele vejen igennem er både moralsk og legitimt, folk forsøger blot at beskytte sig selv imod tyveri fra statens side. SKAT er og bliver tyveri hvor staten stjæler fra en gruppe borger og giver til en anden. SKAT er og bliver umoralt og en hele vejen igennem illegitim måde at finansiere staten på. Læs eventuelt mere her: Du arbejder gratis for andre

   Men du er naturligvis velkommen til ikke at ville støtte min blog og mine synspunkter og jeg sletter heller ikke din kommentar selvom vi på ingen måde er enige.

   /Grosen Friis

   Reply
 8. d.w.petersen

  Det Konservative Folkepartis landsråd har vendt tommelfingeren nedad for folketingsgruppens beslutning. Vi må aldrig give op.

  Reply
  1. Voluntarist Post author

   Hej D. W. Petersen

   Tak for din kommentar. Enig i at vi aldrig må give op, men det ændrer ikke på at jeg ikke kan støtte nogen af de nuværende Konservative politikere i Folketinget som har stemt for Mørklægning eller glemte at møde op og stemme imod. Ikke en af dem fortjener genvalg, i stedet fortjener de et stort folkeligt spark ud af Folketinget og nye demokratisk- og åbenhedssindede Konservative folketingspolitikere skal vælges ind og tage over.

   /Grosen Friis

   Reply
 9. Pingback: Jeg stemmer i selvforsvar imod flertalstyrrani | Voluntarist.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.