Monthly Archives: September 2012

Overregulering, lobbyisme, privilegier, statsgarantier og monopoler indenfor bankverdenen

By | 30/09-2012

Mere regulering af de frie marked, det er åbenbart det vi har brug for i henhold til Labours leder i UK, der foreslår at bankernes alm. bankudlån og deres investeringsafdelinger bliver separate enheder. Alt samme for for at sikre almindelig bankkunders penge. Men det er jo ikke her problemerne ligger, disse er i stedet: Over-regulering… Read More »

Gregory Mannarino | Udsigterne til DOW, boliger, guld, sølv, olie, korn og fremtidens krise

By | 30/09-2012

Gregorys Mannarino mener DOW indekset er 50% overvurderet, hans analyse er at DOW nu møder massiv modstand da QE1, QE2, Operation Twist har oppustet værdien af DOW til ca. samme niveau som før boligboblen sprang i 2008. Når gældsboblen sprænges, så mener han at DOW ryger med ned. Han mener at FED og bankerne er… Read More »

Min frihedskamp mod kollektivisterne i Folketinget

By | 08/09-2012

Kan du huske tilbage i juni måned (2012) at skatteminister Thor Mögers SKAT-lovforslag L170B blev vedtaget? Politikerne på Borgen har endnu engang fjernet en af vores frihedsrettigheder, og det gør de i et stigende omfang – men i små bidder – så vi ikke rigtig opdager det og for få af os brokker sig over… Read More »

ECB’s nye våben mod krisen har fået et flot navn: Monetary Outright Transactions

By | 06/09-2012

Kilde: EPN.dk – Her er Europas redningsplan VIdeo: I bunden af siden har jeg indlejret en video med Gregory Mannarino som kommenterer på samme emne som dette blogindlæg handler om ECB’s nye våben mod krisen har fået et flot navn: Monetary Outright Transactions De gældsplagede lande i Eurozonen er åbenbart så gældsplagede, at det frie… Read More »